Ons team

Jack - De Administratie Valkenswaard

Jack (Eigenaar / Directie)

"Ik ben zelf ook ondernemer en ervaar dan ook de zaken waar een collega-ondernemer tegenaan loopt. Ik vind het belangrijk een uitgebreide dienstverlening te kunnen aanbieden om de klanten zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen. Innovatie helpt daarbij; het zorgt ervoor dat wij ons kunnen onderscheiden in ons vakgebied. Signaleren en bijsturen, dat wordt onze core business. De automatisering neemt tegenwoordig een heleboel menselijke taken over. Daarnaast geeft het mij voldoening als ik mensen met elkaar kan verbinden.”

Stuur Jack een e-mail

Bezoek Jack's LinkedIn profiel:

Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21