Klanten / De Klerk Beheer B.V.

Ben de Klerk

"Aangezien het volgens de belastingdienst steeds makkelijker is geworden, was mijn ervaring dat door voortdurende veranderingen in het belastingsysteem, dit niet voor mij gold. Als men in het bezit is van vermogen, is deskundig advies belangrijk. De kosten, die dit met zich meebrengt, moeten uiteindelijk natuurlijk winst opleveren. Daarnaast is het mijn ervaring, dat instanties regelmatig informatie nodig hebben. Goede archivering met bijbehorende toelichting is in deze dan ook noodzakelijk.

Nadat ik in 2009 de beschikking kreeg over een stamrecht en ook zakelijk een bedrijf wilde beginnen, ben ik naar een accountant gegaan, waarvan ik helaas afscheid heb moeten nemen. Niet, dat zij de zaken niet goed regelden, maar voor mij waren er 2 redenen voor dit afscheid:

  • Onpersoonlijk met volgens mij als reden, dat ik maar een kleine klant was
  • Voor elke vraag, die ik stelde, kwam er een rekening, waardoor het voor mij op voorhand onoverzichtelijk was, welke kosten ik op jaarlijks moest maken.

Met dit in mijn achterhoofd ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en ben uiteindelijk terecht gekomen bij ‘De Administratie’. Van het begin af aan klikte dat op het persoonlijke vlak. Men weet met wie men van doen heeft en tevens kon ik de afspraak maken voor een vast bedrag per maand, zodat ik niet met onverwachte kosten te maken kreeg. De ervaring leert, dat de Administratie ook veel aandacht heeft voor de kleinere klanten en ook de deskundigheid heeft mij in ieder geval geen windeieren gelegd.

Met name in de periode, dat ik een eenmanszaak had, heeft dit mij aardig wat belastingvoordelen opgeleverd. Op advies van de Administratie Valkenswaard ben ik toen een eenmanszaak begonnen, in plaats van een B.V. Inmiddels is de Administratie Valkenswaard gegroeid, maar als klant merk je dat de voorwaarden, waarvoor ik uiteindelijk voor dit bureau heb gekozen nog steeds hoog in het vaandel staan. Voor mij dan ook reden genoeg om hierover dit op schrift te stellen.”

Terug naar overzicht
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21