Salarisadministratie

Salarisadministratie
Nmbrs

Complete salarisadministratie

Ontbreekt het je aan kennis of kostbare tijd om een complete salarisadministratie te voeren? Laat dan alle salarisverloningen, loonheffingen, pensioenaangiften en overige 'verplichtingen' over aan ons. Wij voeren de werkzaamheden deskundig en betrouwbaar voor je uit, zodat je je volledig kan richten op je kernactiviteiten.

Wij nemen de zorg voor je salarisadministratie volledig bij je uit handen. In overeenstemming met je wensen, verzorgen wij periodieke salarisberekeningen en de daaraan gekoppelde loonheffingaangiften naar de Belastingdienst. Ook de eventuele pensioenaangiften, jaarlijkse administratieve afhandelingen zoals het verzorgen van jaaropgaven en overige gerelateerde administratieve werkzaamheden zijn bij ons in goede handen.

Meer weten? Neem contact op
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21