Scan en herken

Scan en herken

1. Maak een foto of scan van de in te boeken bon of factuur.
Inkoopfacturen, verkoopfacturen, tankbonnen; alle rekeningen zijn mogelijk.

2. Mail de foto of scan naar je administratie.

Wij vertrekken je een persoonlijk emailadres, gekoppeld aan je account.

3. Wij verwerken de foto of scan met onze software.
Eerst laten we de software zo veel mogelijk zelf herkennen, daarna voeren onze medewerkers nog een controle uit om te checken of alles klopt. 100% veilig, voor minder doen we het niet.

4. Vind de factuur meteen terug in je resultaten.
De boekingen worden meteen verwerkt in je eigen financiële dashboard. Het effect op de resultaten zijn direct voor je zichtbaar in overzichtelijke rapportages.

Blijf op de hoogte met overzichtelijke rapportages

Rapportage
Naast je dagelijks bijgewerkte financiële dashboard ontvang je maandelijks overzichtelijke rapportages. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte van hoe je er financieel voorstaat. Een van de vele voordelen van online boekhouden met De Administratie Valkenswaard.
Meer lezen over rapportages

Altijd en overal online

Markten kunnen snel veranderen. Daarom is het als ondernemer belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt in het bedrijf. Nog belangrijker: hoe je er financieel voorstaat.

Met online boekhouden ben je altijd in staat om je resultaten te bekijken. Waar en wanneer je maar wilt. De boekhouding was nog nooit zo makkelijk. En een beslissing maken? Die maak je op basis van de meest recente gegevens, zodat financiële verrassingen worden voorkomen.

Exact gecertificeerd

Exact Cloud Accountant Certificaat

Het Exact Cloud Accountant Certificaat wordt uitgereikt aan werknemers van administratiekantoren die hebben bewezen over zeer goede kennis te beschikken op het gebied van online boekhouden. Een mooie erkenning voor de goede service die wij willen bieden.
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21