Online boekhouden

Online boekhouden

Altijd een inzichtelijke administratie

Beslissingen uitstellen omdat de cijfers nog niet up-to-date zijn? Met onze software zijn ze altijd beschikbaar én actueel. Bekijk je resultaten zeer eenvoudig online via je smartphone of tablet. Even snel je kaspositie checken? Geen probleem, je hebt je verleden, heden en toekomst altijd binnen handbereik.

Jij scant, wij doen de rest

Facturen en bonnetjes ontvangen? Het enige wat je hoeft te doen is scannen en doorsturen, dan verwerken wij ze met onze scan en herken software. Binnen 48 uur geïntegreerd in uw administratie.
Meer lezen over scan en herken
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21