Jaarrekening

Rapportage

Jaarrekening opstellen

Iedere ondernemer heeft jaarcijfers nodig, ongeacht de rechtsvorm. Enerzijds om inzicht te krijgen in de financiële positie van het bedrijf, anderzijds als verantwoordingsinstrument richting o.a. financiers, aandeelhouders, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

Wij stellen zorgvuldig de jaarrekening op en zorgen ervoor dat je jaarcijfers voldoen aan alle wettelijke eisen en formaliteiten. Bovendien zullen we, in overleg, waar nodig financiële informatie opnemen die gericht is op je eigen onderneming. Uiteraard lichten we de jaarcijfers persoonlijk aan je toe en blikken we samen vooruit naar de beste koers.

Meer weten? Neem contact met ons op
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21