Fiscale werkzaamheden

Optimalisatie belastingdruk

Belasting betalen is voor iedereen een noodzakelijk kwaad. Het goede nieuws is dat de belastingwetten ruimte bieden om je fiscale last te minimaliseren. Onze specialisten helpen je graag je fiscale kansen zo optimaal mogelijk te benutten.
Online boekhouden

Online samenwerken

Al je belastingaangiften staan in je eigen online klantenportaal. Daar kan je ze controleren en met je digitale handtekening goedkeuren. Snel en makkelijk. Ondertussen bouw je automatisch een digitaal dossier op met al je documenten op één centrale plek. Op ieder moment te raadplegen.
Altijd en overal online

Altijd en overal online

Vast bedrag per maand

Vast bedrag per maand

Vernieuwend boekhouden

Vernieuwend boekhouden

Overzichtelijke rapportages

Overzichtelijke rapportages

Zorgeloos overstappen

Zie je op tegen een switch vanwege het papier- en regelwerk? Geen zorgen, wij organiseren de overdracht van je dossier tot in de puntjes. Snel, zonder kosten én zonder moeite dus. Zo kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent: ondernemen!
Stap hier zorgeloos over!

Midden in de maatschappij

Als maatschappelijk betrokken kantoor zetten wij ons in voor verschillende lokale goede doelen en clubs. Wij verzorgen o.a. kosteloos de administratie voor Stichting De Boodschappenmand, zijn hoofdsponsor van Hockeyvereniging HOD en steunen talrijke initiatieven en evenementen in en om Valkenswaard.

Contact

De Administratie Valkenswaard
Leenderweg 28
5554 CL Valkenswaard

Stel een vraag

Versturen
Telefoon
040-842 72 21